Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impreuna dezvoltam afaceri

Membru Bizoo de 16 ani.
4.53
4 stars: Foarte bun
93 pareri

Sterilizator-germinator pentru seminte Naiopur UV-C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dinies
Cod produs
NPSGENTUVC
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Dezinfectia UV cu lumina UV-C a semintelor, cerealelor, nucilor cu Naiopur

Sterilizarea semintelor UV-C: sterilizare pana la 99,9% a semintelor, condimentelor, nucilor, ierburilor, ceaiului etc. prin expunerea la lumina UV-C.

Naiopur este o tehnica absolut noua pentru sterilizarea semintelor UV-C.

Efectul de curatare nu se realizeaza prin utilizarea de substante chimice sau sterilizare cu abur, ci prin radiatii UV-C. Sterilitatea produselor previne epidemiile si, in acelasi timp, le mareste termenul de valabilitate.

Pana in prezent, ierburile si semintele fie nu au fost sterilizate deloc, fie au fost sterilizate printr-un proces complex de abur, cu problema ca ingredientele valoroase ale produsului si uleiurile esentiale sunt eliberate in timpul procesului de sterilizare.

Un intrerupator de siguranta asigura ca lumina UV este oprita atunci cand capacul aparatului este deschis, pentru a evita arsurile la ochi sau piele. Cand este deschis, Naiopur poate fi curatat rapid si usor.

La dezvoltarea germinatorului de seminte Naiopur, s-a acordat o mare importanta unui design compact, manevrabilitate usoara si randament ridicat.

Samanta este golita intr-un buncar, de unde este transportata sub lampile UV-C printr-un proces special. Cu acest proces de sterilizare, de exemplu, pana la 180 kg de seminte de canepa pe ora pot fi sterilizate pana la 99,9%.

Avantajele sterilizarii semintelor UV-C cu Naiopur

Sterilizarea cerealelor si semintelor de toate tipurile pana la 99,9%

Proprietatile produsului sunt pastrate

100% ecologic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura