Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impreuna dezvoltam afaceri

Membru Bizoo de 16 ani.
4.53
4 stars: Foarte bun
93 pareri

Tablou UV-ART integrat cu purificator de aer UVC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9590 lei Lei
Brand
Dinies
Cod produs
UVG-ART
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Pe partea vizibila, o imagine grozava pe o placa de aluminiu, imprimata folosind procesul de imprimare sub-eloxal. In spatele ei se afla unitatea de dezinfectie UV, care asigura aerul dezinfectat din incapere.

Arta este unica, asa ca UV-Art va fi unica atunci cand imprimam imaginea dorita pe suprafata vizibila.

Un punct culminant unic pentru fiecare sala de sedinte, birou sau cabinet medicalUV-Art este ideal pentru reducerea germenilor de la virusuri corona, virusuri SARS, virusuri Mers, virusuri gripale etc.

Cu acest proces prietenos cu mediul, virusi precum virusul corona, virusul SARS, virusurile gripale etc. pot fi eliminati foarte eficient in aerul ambiant, fara a utiliza agenti de curatare si substante chimice toxice.

Chiar de la inceput, UV-Art a pus mare pret pe calitatea inalta si un design grozav. Panoul decorativ imprimat este realizat din aluminiu solid. Suprafata este imprimata folosind imprimare sub-anodizata, o imprimare de extrem de inalta calitate in care culoarea este imprimata in stratul anodizat de aluminiu. Un proces care este folosit si in tehnologia medicala.

Datorita structurii metalice stralucitoare, imprimarea artistica de pe UV-Art arata foarte vie.

Unitatea UV este realizata din otel inoxidabil lustruit. Dispozitivul este echipat cu un cablu de alimentare si intrerupator, astfel incat sa poata fi utilizat in mod flexibil.

Asamblarea UV-Art este foarte simpla, este atarnata ca o poza pe perete.

UV-Art poate fi actionat fara ezitare atunci cand sunt oameni in camera.
Din Gura in Gura