Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impreuna dezvoltam afaceri

Membru Bizoo de 16 ani.
4.53
4 stars: Foarte bun
93 pareri

Scaun relaxare Textline multireglabil din aluminiu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

250 lei Lei
Brand
Nexos
Cod produs
ZGC34441
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Scaunele pliante au fost intotdeauna foarte populare mobilierul de scaune de interior si exterior. Sunt disponibile in diferite modele, culori, forme si calitati. Dar toate au un lucru in comun: functionalitatea lor. Daca nu mai este nevoie de un scaun, acesta poate fi pliat rapid si usor pentru a economisi spatiu si depozitat in niste mici niste, colturi, magazii si pivnite.

Spatarul poate fi reglat inapoi pentru ore confortabile la soare. Desigur, spatarul poate fi ridicat intr-o pozitie mai inalta pentru a manca. Materialele folosite se caracterizeaza prin durabilitate si stabilitate, care rezista si la vant, vreme si radiatii UV.

Acest model de fotoliu de gradina poate fi incarcat pana la 110 kg. Dimensiunile acestuia sunt: ??sezutul 43 x 44 cm, latime aprox 56 cm, spatar 65 cm, inaltime sezut 43 cm. In plus, spatarul poate fi reglat in 7 pozitii diferite pentru o pozitie optima, relaxanta, culcat si asezat.

Scaunele pliante ofera flexibilitate maxima, sunt practice, confortabile, stabile, robuste, rezistente la intemperii, usoare si la indemana. Mai ales vara sunt adesea folosite piese de mobilier in gradini si pe terase.

De asemenea, puteti utiliza acest scaun cu spatar inalt pe post de scaun de balcon sau puteti aduna setul/grupul de scaune dintr-o varietate de mobilier de gradina. Va oferim masa de balcon, masa de sufragerie, masa de gradina sau masa plianta potrivita.

DATE TEHNICE

Material: aluminiu si textil

Dimensiune totala: aproximativ 56 (l) x 65 (d) x 105 (h) cm

Zona scaunului: aproximativ 43 x 44 cm

Latimea spatarului: aproximativ 5 cm

Spatar: aproximativ 65 cm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura