Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impreuna dezvoltam afaceri

Membru Bizoo de 16 ani.
4.53
4 stars: Foarte bun
93 pareri

Pavilion - cort evenimente Flex Plus - 4x6 m - culoare alb

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4900 lei Lei
Brand
Toolport
Cod produs
92102
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cort de petrecere deosebit de robust, cu cadru la sol si intariri pentru acoperis cu prelata PE grea de aproximativ 300 g/m - 100% impermeabil.

Cort de petrecere robust, stabil, cu mai multe elemente de stabilizare, cum ar fi rame de podea si intarituri pentru acoperis

Ofera protectie si siguranta fiabile chiar si in conditii meteorologice extreme

Ambianta moderna, luminoasa, cu ferestre arcuite: cort elegant pentru nunti, zile de nastere, confirmari si alte festivitati

Poate fi folosit alternativ pe termen lung ca adapost, zona de depozitare protejata impotriva intemperiilor, cort de depozitare sau garaj de cort .Poate fi folosit si ca foisor - partile laterale si peretii frontoanelor pot fi omise partial sau complet.

Datorita cadrului fixat la sol si armaturilor de pe acoperis, acest cort de petrecere are un nivel ridicat de stabilitate si ofera protectie fiabila chiar si in zilele cu conditii meteorologice mai extreme. Tijele de otel deosebit de robuste sunt insurubate si sunt complet galvanizate si, prin urmare, protejate impotriva coroziunii.

Prelatele constau din material PE de aproximativ 300 g/m, sunt rezistente la UV si 100% impermeabile. Cusaturile din prelata acoperisului sunt sudate printr-un proces la temperatura ridicata - nici macar ploaia abundenta nu patrunde.

Pentru acest cort oferim o garantie de 10 ani aprovizionarii cu piese de schimb de la data achizitiei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura