Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impreuna dezvoltam afaceri

Membru Bizoo de 14 ani.
4.46
4 stars: Foarte bun
79 pareri

Rezerva odorizant V-Air solid

0 stars: 0.00 din 0 pareri

38 lei
Brand
Vectair
Cod produs
V-SOLID
Pe stoc
Da
Descriere
Sistemul de odorizare si improspatare a aerului din incaperi, bazat pe tehnologia multifaza, de la Vectair System LTD, va fi introdus pe piata internationala pentru consumatorii finali, in luna octombrie 2014.
Hoba Ecologic Air System, partener Vectair inca din anul 2009, va distribui acest produs in Romania, chiar de la inceputul lansarii lui.

V-Air Solid combina 2 parfumuri intr-o singura capsula, functionand fara baterii sau alta sursa de curent. Este conceput a fi complet biodegradabil si sigur pentru mediu. Cartusul, produs din ceramica arsa, este impregnat cu o esenta de parfum - prima esenta - in interiorul sau exista un miez de esenta solida de parfum - a doua esenta . Aceasta combinatie este creata
sa ofere aceeasi odorizare, in incapere, timp de pana la 60 de zile.

La activarea cartusului, prin circulatia aerului se imprastie esenta din interiorul cartusului, apoi, pe parcursul utilizarii cele doua esente se combina rezultand un miros nou. Cele doua esente pot fi complet diferite, dar rezultatul este un nou parfum placut simtului.

Exemplu: esenta de parfum de cedru ( pin) prin combinatie cu esenta de ierburi proaspete se
transforma intr-un miros imbietor de menta salbatica si eucalipt.

Cel mai mare avantaj al acestui nou produs il reprezinta biodegrabilitatea lui (100%), pe
langa lipsa soventilor, propelantilor sau a VOC's - compusi organici volatili.

Dispenserul pentru NOUL V-AIR SOLID, este acelasi cu cele folosite la produsele mai vechi si poate fi instalat atat pe perete, cat si direct pe mobila. V-AIR SOLID este recomandat a se utiliza in camere de hotel, bucatarii, toalete private sau publice, birouri, clinici sau cabinete medicale, case de batrani, SPA-uri sau chiar si in mijloace de transport in comun - autobuze, tramvaie, trenuri, etc....

Ideea creeari V-AIR SOLID, a venit chiar de la clientii nostri, motivul fiind eliminarea posibilitatii scurgerii esentei lichide de parfum - la produsele lichide - si pentru a oferi o odorizare mai indelungata a incaperilor.

In curand, vom dezvalui avantajele pe care le are V-AIR SOLID, fata de competitori, cum ar fi : amprenta de carbon, cradle to cradle, costuri reduse in utilizare.

Acum, probabil va ganditi cat de uimitor este V-AIR SOLID..... veti afla cat de curand....
SOLICITATI INFORMATII DESPRE AROME SI CUM PUTETI FI PRIMII BENEFICIARI AI
V-AIR
Din Gura in Gura